Geld Verdienen Online? Ontdek waar je GRATIS informatie kunt vinden!

Geld verdienen online is niet moeilijk, mits je de juiste informatie weet te vinden. Een interessante, bijna onuitputbare bron van informatie is de google play book store. Daar vind je heel veel gratis boeken en informatie.

Tik in het zoekscherm op de termen waar je meer informatie over wilt hebben. Klik vervolgens bovenin op ‘alle prijzen’ en pas dit aan naar ‘gratis’. Nu krijg je alle ebooks te zien van het onderwerp waar je informatie over zoekt: helemaal GRATIS!

Zoektermen zoals ‘Geld Verdienen Online’?

Maar waar zoek je dan op om interessante resultaten te vinden?

Zoektermen die enkele mooie gratis resultaten opleveren zijn:

  • Internet marketing
  • Affiliate Marketing
  • Passive income
  • Online geld verdienen
  • WordPress
  • etc.

Het helpt dus als je een woordje over de grens spreekt… veel gratis ebooks zijn in het Engels of Duits.

Zo wordt geld verdienen online wel heel eenvoudig!

 

Google opinion rewards

Om een (gratis) boek te  downloaden dien je Google play tegoed te hebben.

Een TIP: installeer de app ‘Google opinion rewards‘ op je smartphone. Hiermee verdien je GRATIS Google play tegoed door eenvoudige enquêtes te beantwoorden en is het niet nodig een creditcard of PayPal rekening aan je account te koppelen. Overigens is het openen van een Paypal account ook gratis, laat dat dus zeker geen drempel zijn.

Gratis ebook

Hierbij ontvang je een voorbeeld van een gratis ebook over extra (online) bijverdienen.

Nadat je het boek hebt gedownload staat het in je Google Play ‘mijn boeken’. Je kunt het nu eenvoudig lezen in Google Play boeken op je laptop, of op je tablet of smartphone. Kijk vooral regelmatig of je interessante nieuwe boeken vindt!

Geld verdienen online

Met name het hoofdstuk wat begint op bladzijde 40: “Create and sell digital products on what you already know” beschrijft hoe je online geld kunt verdienen.

Maar dan moet je wel een passie of hobby hebben waar je veel kennis en informatie van hebt en waar mensen op zitten te wachten en bereid zijn voor te betalen.

Is het ook mogelijk om online geld te verdienen zonder dat je een eigen digitale product hebt wat je online kunt verkopen? Jazeker kan dat!

Lees snel verder, misschien is affiliate marketing wel iets voor jou.

 

Met lezen alleen kom je er niet… onderneem ACTIE!

Je kunt lezen tot je een ons weegt, geld verdienen online doe je er niet mee. Daarvoor zul je toch echt ACTIE moeten ondernemen!

Vorig jaar kwam ik op de website van Jacco Meijaard terecht. Hij is een ervaren internet ondernemer en met zijn ‘Affiliate Marketing Revolutie‘ leert hij je hoe direct geld verdienen online mogelijk is, zonder enig risico! Ik was in het begin sceptisch, maar inmiddels kan ik je vertellen dat hij een betrouwbare ondernemer is die weet waar hij mee bezig is. Je kunt alles in handleidingen en (al dan niet gratis) boeken en websites opzoeken, maar het is zoveel makkelijker en sneller als iemand het je gewoon even in duidelijk Nederlands uitlegt. Voor een kleine investering krijg je urenlang uitleg, levenslange support en ook nog eens een niet goed geld terug garantie: je zult er geen spijt van krijgen!

Succes met geld verdienen online!

 

Geld verdienen online

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *